Verksamhet och mål

ekokoren

Vi erbjuder en väl genomtänkt organisk helhetslösning, en webbutik det det är lätt att handla när det passar dig! I webbshoppen fokuserar vi på att nå en hållbar nivå av ekologiska råvaror. Från starten har vi erbjudit ekologiska rätter, smörgåsar, kakor, snacks och varor från olika kända krögare i Stockholm.

Våra rätter har en låg klimatpåverkan, vi tycker att kött inte ska vara den viktigaste ingrediensen, utan snarare komplettera maträtten. Ett steg i vårt hållbarhetsarbete är att vi valde att inte sälja rätter med rött kött i början utan rekommenderar våra underbara vegetariska rätter.

Jag är för att alla ska ta ett socialt ansvar genom inköp av produkter för rättvis handel för inköp av varor som produceras utanför Europa.

verksamhet och mål

Våra priser

Alla priser är i svenska kronor inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar utan förvarning i priser och lager beroende på eventuella felaktigheter i prissättningen. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Mer om vår verksamhet och mål

För att kunna erbjuda våra kunder ett heltäckande utbud av ekologiska varor, arbetar vi med flera duktiga partners i Sverige och norden. Det innebär att vi kan hålla ett stort utbud av olika varor och produkter. Alla våra varor levereras i ekologiskt märkta containrar. Vi prioriterade miljömärkta produkter vid alla våra inköp.

Påverkan på miljön

Vi arbetar aktivt för att endast samarbeta med andra företag som är duktiga på sitt miljöarbete. Ett exempel på miljöområdet och samarbeta med kunder och leverantörer som aktivt arbetar för att skapa företagsklimatet på arbetsplatsen ska bli så bra som det bara kan bli.

Jag vet hur svårt det är att hitta bra produkter som samtidigt är miljövänliga!

Vår samlade erfarenhet av miljöarbete bland våra anställda och partners måste hela tiden förbättras och bli större i offentliga sektorn. Vårt engagemang omfattar kunskap, om vad som orsakar leder till och vilka konsekvenserna av dagens miljöproblem kan leda till. Här fokuserar vi på att informera och utbilda.

Beställning och betalning

Din beställning är klar när du får en orderbekräftelse på mejlen. Om vi av någon anledning inte kan leverera de varor du beställt, kommer vi att återbetala hela beloppet.

Vi rekommenderar alla kunder att betala med Payson eller Klarna. Vi har i dagsläget inte fakturabetalning eller förskottsbetalning men om det är många kunder som efterfrågar det som betalningsalternativ kan det bli aktuellt att lägga till flera betalsätt i butiken.